Inköpsvillkor

Leveranstid:

Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar med DHL, FEDEX eller UPS. Vi återbetalar inte beställningarna som inte blir mottagna eller uthämtade av kunder. Dessa beställningar kommer att förstöras av DHL, FEDEX eller UPS och skickas aldrig tillbaka till oss, så du som kund är ansvarig för att vara hemma vid leveranstiden eller hämta beställningen hos DHL, FEDEX eller UPS på bestämd tid.

Pris

Nu vi kan skicka direkt hem till er med DHL, FEDEX eller UPS till hela Centralamerika, Sydamerika och Europa. (OBS: Om ditt område är DHL, FEDEX eller UPS avlägset, kommer din beställning att skickas med EMS eller annan kurir och då kan det ta upp till 20 arbetsdagar. Kolla om ditt område är DHL avlägset HÄR.). Våra priser gäller endast för online köp.
Det är inte normalt med tull och moms avgifter (ca 5% + 100 kr) på beställningsvaror men om det händer, står vi inte för dessa avgifter. Vi skickar inte papper kvitto eller faktura till våra kunder. Du får ett elektroniskt kvitto med orderbekräfterse på din beställning. Våra priser gäller endast för online köp.

Betalningssätt

Hos oss kan du betala med kort via Paypal eller banköverföring. Om du betalar via Paypal (Visa/Mastercard) ser vi betalningen på en gång och då kan vi börja behandla din beställning omgående samma dag. Leveranstiden 3-5 arbetsdagar. Om du betalar via bank kan leveransen ta längre tid eftersom överföringen brukar ta 1-3 bankdagar. Så om det är akut välj Paypal.

Ångerrätt:

Återlämningen av produkten får ske senast 14 kalendardagar, dock längst 7 arbetsdagar efter leveransdatumet enligt distansavtalslagen, varvid återlämningsavgift, utgår med 20% av det sammanlagda priset för att täcka kostnader för hantering av returen. Inget öppet köp på felkodsläsare och reservdelar om förpackningen är bruten och ångerrätten kan endast åberopas på lagervaror och bara om varan (även förpackningen tex orginalkartonger, manualer, CD skivor m.m.) är i väsentligen oförändrat skick. Vid återlämningen av produkten debiteras alltså frakter och sändningsavgifterna.D.v.s det är du som köpare som står för frakten fram till leverantören. Returnera inte varan utan att kontakta oss först och få ditt returnummer.Du som återlämnar varan ansvarar för paketet tills det har anlänt till leverantören.

Garanti…

Produktgarantin och fabriksgarantin gäller uppkomna funktionsfel inom 1 år från inköpstillfället om inte annat anges, handhavandefel eller inställningsfel omfattas inte. Vid handhavandefel eller felaktig inkoppling debiteras undersökningskostnad, detta gäller även då fel inte kunnat konstaterats eller då felet orsakats av kunden. Fel uppkomna vid egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten omfattas inte. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader, frakter mm. Om produkten ska bytas på garanti är det du som köpare som står för frakten fram till leverantören (OBS!! detta gäller även för beställningsvaror).

Stäng meny
×

Kundvagn